Szépség Barlang
Fodrászat

Az infrakezelés jótékony élettani hatásai:

Kalóriákat éget, fogyaszt Egy félórás infraszauna kúra alatt akár 300 kalóriát is "eléget"! Ameddig Ön az infraszauna kellemes melegében pihen, addig teste keményen dolgozik: izzadságot termel, vért pumpál, azaz megpróbálja hűteni magát. A kutatások szerint 30 perc alatt szervezete annyi kalóriát éget el, mintha ugyanennyit evezett, vagy futott volna. Nem csak folyadékot, kilókat is veszít! Fogyókúra mellé javallott.

Erősíti az immunrendszert Az infrakabin mélymelege megemeli a test hőmérsékletét, mintegy mesterséges lázat előidézve. Ahogy a szervezet immunrendszere harcol ennek a (vélt) láznak a legyőzéséért, úgy erősödik. Mindemellett az intenzív izzadás által a méreg-, és salakanyogok szervezetből törénő eltávolításával az Ön egészsége és betegségekkel szembeni ellenállósága nagymértékben megnő.

Javítja, erősíti a vérkeringést Ahogy testünk megnöveli a veríték termelést, hogy saját magát hűtse, a szív egyre keményebben dolgozik, hogy minél több vért, minél gyorsabban pumpáljon, ellátva ezzel a folyamatos gyakorlatozással járó megnövekedett szükségleteinket. Gondoljunk csak bele: nem azért szoktunk futni, hogy nagyobb lábizmaink legyenek, hanem, hogy leterheljük, erősítsük állóképességünket, ami szinonímája az edzett vérkeringésnek.

Megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól A felgyorsult vérkeringés arra ingerli a veríték mirigyeket, hogy felszabadítsák az összegyűlt méreg-, és salakanyagokat. A napi izzadás segíthet méregteleníteni szervezetét, mert megakadályozza, hogy a nagyon veszélyes nehézfémek (ólom, higany, cink, nikkel, kadmium) és ugyanígy az alkolhol, nikotin, nátrium, kénsav felhalmozódását szervezetében. Méregtelenítésre javallott.

Eltünteti a narancsbőrt Az infraszaunák segítenek a csúnya cellulit (a gél-szerű csomók a bőr alatt, melyek nagyrészt vízből, zsírból állnak és megrekedtak a bőr alatti apró "zsebekben") eltávolításában. Az európai szépségszalonok rendszeresen alkalmazzák a napi szauna kúrát a kezelések során. Mivel az infraszauna sugárzó hője akár háromszor mélyebbre hatol mint a hagyományos szaunáké, ezért sokkal hatékonyabbak.

Megszünteti az izületi fájdalmakat Az infraterápia széles körben alkalmazott az ízületi betegségek valamely válfajában szenvedő betegek körében. Mindemellett a kezelés bizonyítottan hatékony a ficamok, az idegzsába, az izomgörcsök, az ízületi merevség és még sok más izom-, és csontrendszeri panasz hatásainak enyhítésében. A legtöbb merevség, fájdalom és érzékenység, melyek az idős kor velejárói, az infrakezeléssel enyhíthető, vagy teljesen megszüntethető. Izületi fájdalmak csökkentésére javallott

Feloldja a stresszt, megnyugtat Az infrakabin rendszeres használatának, talán leggyorsabban jelentkező hatása a felüdülés, ahogy eltünteti az élettel járó gondokat és feszültségeket. Csak néhány perc az infraszauna finom melegében és máris érezzük jótékony hatását: mintha újjászülettünk volna, felfrissülve testben és lélekben egyaránt.

Megszépíti a bőrt A bőséges veríték, amely már az infrakabinban eltöltött néhány perc után jelentkezik nagy mértékben tartalmaz a szövetekbe mélyen beágyazott szennyező anyagokat és elhtitle bőrsejteket. A felgyorsult vérkeringés felszínre hívja a bőr saját természtes tápanyagait, elősegíti a pattanások, kiütések, égések, vágások gyógyulását is: a nyílt sebek gyorsabban begyógyulnak és kisebb heg marad utánuk.

Fényterápia jótékony élettani hatásai:

A kék előmozdítja a nyugalmat, a belső; békét és ellazulást. Elősegíti a stressz megszüntetését, jótékonyan befolyásolja a szorongást, álmatlanságot, a pajzsmirigy túlműködését és gyulladásokat. A kék szín ösztönzi az álmok kialakulását, segíti az embert önmaga elengedésében és önmagára visszatalálásában.A piros előmozdítja az életerőt, érzelgősséget, érvényesülési képességet és az akaraterőt. A piros aktívvá, beszédessé, teljesítőképessé tesz, felpezsdíti a keringést, erősíti a légzési tevékenységet, és emeli az energiaszintet.A zöld előmozdítja a belső és külső harmóniát, kiegyensúlyozottságot, növekedést, együttérzést, integritást, stabilitást, biztonságot és boldogságot. Megnyugtatja a szívet és az idegeket, megszünteti a mérgezési tüneteket és krónikus gyulladásokat, gyógyító hatása van és segíti a megerőltetett szem magához térését.A sárga előmozdítja a gondolkodást, a lelki szabadságot, kötetlenséget, vidámságot, fantáziát és az értelmes önkifejezést, a logikus gondolkodást és a testnedvek áramlását. A sárga motiválja az értelmet, tisztító hatása van a vérre és nyirokra, ösztönzi az epe és a hasnyálmirigy kitermelését, stimulálja a májat és az emésztést, segít legyőzni a fáradtságot, kedvetlenséget és általában emeli az életöröm érzését.

fodrászat a XX. kerületben - fodrászat Erzsébeten - fodrászat délpesten - fodrászat az M5 kivezetõ mellett