Szépség Barlang
Fodrászat

L'ORÉAL STEAMPOD Az egészséges és sima tapintású hajért

ÚJ SZOLGÁLTATÁS a steampod kezelésünk, mely egyszerre formázza és ápolja a hajat . Professionnel első, saját fejlesztésű eszköze, mely a gőz erejével forradalmasítja a hajápolást és a simítást, valamint a keratint tartalmazó ápoló anyagokat egészen a hajszál szívébe juttatja. Először történik meg a hajaddal, hogy a hajvasalás nemhogy nem roncsolja a hajszálaid, de épp ellenkezőleg, segítségével ismét ragyogóak és élettel telik lesznek! A Pro-Keratin összetevő beépül a hajszálba és ott kifejti regeneráló hatását. Segít, hogy a hajszál szerkezetében megerősödjön, visszanyerje ellenálló képességét .
A steampod szolgáltatás, egyszerre formázza és ápolja a hajat. A különleges technológiának köszönhetően a haj puha tapintásúvá válik, csillogó és fényes lesz. Regenerálja a hajszálakat, valamint a haj felületét simává és csillogóvá varázsolja. A mélyen ható ápolás révén a természetes, festett, melírozott, szőkített vagy dauerolt haj egyaránt visszanyeri egészséges vitalitását, valamint könnyebben kezelhetővé válik.

Mindegy, hogy a vendég álma a szögegyenes haj vagy gyönyörű hullámok: a Steampod mindezt képes valóra váltani amellett, hogy regenerálja a hajat. A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5 hajmosásig tart, eredményeképp a haj könnyebben formázható és a reggeli készülődés is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál.

fodrászat a XX. kerületben - fodrászat Erzsébeten - fodrászat délpesten - fodrászat az M5 kivezetõ mellett